Informační portál Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR z.s.

Kovbojská kotleta



zpět


KOVBOJSKÁ KOTLETA

Ingredience:
4 kotlety,

10 dkg anglické slaniny,

1 cibule,

4 stroužky česneku,

koření gyros,

sůl, pepř,

worcester,

kečup,

feferonka
Postup:
Naklepané kotlety osolíme, opepříme,  posypeme kořením, pokapeme olejem

a necháme uležet.  Odležené maso osmažíme na oleji z obou stran , vyndáme

a uchováme v teple.

Ve výpeku orestujeme nakrájenou slaninu, cibuli a česnek, zakápneme worcesterem,

kečupem a trochou vody. 

Směs navrstvíme na kotlety, obložíme volským okem a podáváme s opečenými bramborami

 Energie = 7.333 kJ  Sacharidy = 14,375 g  Tuky = 153,645 g   Bílkoviny = 77,0175 g

© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.