Informační portál Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR z.s.

Kuřecí plátky na tymiánu (1 porce)

| autor: Evžena Janovská


zpět

Suroviny: 120 g kuřecích plátků, 50 g cibule, 10 ml (1 polévková lžíce) oleje, sůl, pepř, tymián

Postup: Kuřecí plátky naklepeme, posypeme solí a pepřem. Navrch posypeme tymiánem, nalijeme olej a dáme do lednice uležet (dle časových možností). Na pánvi jemně osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka a přidáme maso. Zprudka opečeme po obou stranách.

Příloha: brambory, zelenina

10. 4. 2014

Energie = 914 kJ   Sacharidy = 5,3 g  Tuky = 11,2 g  Bílkoviny = 28,8 g

© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.