Informační portál Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR z.s.

Losos na mandlích (2 porce)

| autor: Evžena Janovská


zpět

suroviny: 2 porce lososa, 20 g (3 polévkové lžíce) másla, 2 polévkové lžíce sekaných mandlových lupínků, petrželová nať, pepř, sůl, plátky citrónu (ozdoba)

postup: Částí másla vymažeme zapékací misku, do které vložíme osoleného a opepřeného lososa. Povrch lososa pokryjeme mandlovými lupínky a kousky másla. Pečeme v předehřáté troubě cca 20 minut. Hotovou rybu zdobme petrželovou natí a plátky citrónu. Podáváme s různě upravenými brambory.

Vloženo 12.8 2014

Energie = 2.285 kJ   Sacharidy = 8,2 g   Tuky = 28,9 g   Bílkoviny = 60,4 g

© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.