Informační portál Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR z.s.

Rumunský guláš (1 porce)

| autor: Evžena Janovská


zpět

Suroviny: 100 g hovězího masa, 20 g cibule, 10 ml (1 polévková lžíce) oleje, 5 g (1 čajová lžíce) hladké mouky, 50 g zelených fazolek, sůl, mletá paprika, pepř

Postup: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, opečeme, osolíme, okořeníme. Potom podlijeme vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme na sucho opraženou mouku rozmíchanou ve vodě, povaříme společně s nakrájenými fazolovými lusky.

Příloha: brambory, houskový knedlík

10. 4. 2014

Energie = 1532 kJ  Sacharidy = 9,2 g  Tuky = 27,7 g Bílkoviny = 20,1 g

© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.