Informační portál Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR z.s.

Zapečená treska s tymiánem (2 porce)

| autor: Evžena Janovská


zpět

suroviny: 2 porce tresky, 3 čajové lžičky sušeného tymiánu, 2 polévkové lžíce oleje, 4 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, šťáva z jednoho citrónu

postup: V misce smícháme tymián, olej, prolisovaný česnek, pepř sůl a šťávu z jednoho citrónu. Směsí potřeme plátky ryby, vložíme do zapékací misky a upečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme s různě upravenými brambory a obložíme zeleninou.

poznámka: místo tresky lze použít tuňáka nebo žraločí steak

Vloženo: 12.8 2014

Energie = 2.281 kJ  Sacharidy = 17,3 g   Tuky = 23,9 g   Bílkoviny = 61,7 g

© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.